Sunday, 8 May 2011

Zijn onbetaalde advertentiesites de toekomst?

In een nieuwsbrief van positie1.nl las ik over plinx, een site waar je gratis kunt adverteren. Een mooie dienst lijkt me. Hoewel ik nog niet heb gekeken hoe ze precies werken, las ik al wel dat ze bij aanmelding 2500 vertoningen beloven (initieel). Hoewel ik sceptisch ben over dit soort sites ga ik het toch proberen. Eens kijken of ik meer traffic kan genereren. 
GRATIS adverteren! Dat is waar we ons bij Plinx mee bezig houden. Via onze advertentiedienst kunt u uw websites geheel gratis promoten. Uw promotietekst kunt u laten tonen op de websites van andere deelnemers. Bekijk hier hoe andere deelnemers hun websitepromotie aanpakken via onze dienst.

Onze gratis websitepromotie inzetten voor uw websites is erg eenvoudig. Na uw aanmelding maakt u uw gratis advertentie (u kunt er in totaal vijf maken). Daarna kiest u de vorm waarin u de advertenties van de andere deelnemers op uw website(s) zet, u kopieert de code en plakt deze in uw pagina('s). 

Dat gaat er dan zo uitzien:

U kunt natuurlijk de kleuren en het formaat aanpassen aan uw wensen

Elke keer als uw pagina met de advertentiecode wordt bekeken, krijgt u van ons een vertoning van uw advertentie bijgeschreven op uw account. Als er op een advertentie op uw website wordt geklikt, krijgt u zelfs 100 vertoningen bijgeschreven. Wij plaatsen uw advertentie op de websites van andere deelnemende webmasters, zo vaak als u aan vertoningen hebt 'gespaard'. U begint overigens al met een 'spaarpotje' van 2500 vertoningen die u krijgt als u zich aanmeldt.

U kunt nog veel meer vertoningen van uw advertentie verdienen, als webmasters zich via de code op uw website aanmelden als deelnemer aan onze advertentiedienst. Elke webmaster die zich zo aanmeldt, levert u een bonus van 1500 extra vertoningen op. Bovendien ontvangt u 35% van de vertoningen die deze nieuwe deelnemer dagelijks verdient. Dat kan dus flink oplopen als een reeks webmasters voor onze dienst weet te werven.

No comments:

Post a Comment