Friday, 10 June 2011

Top 5 zakelijke apps: vergelijk u rijk

BUSINESS COMPLEET - Als ondernemer betaalt u natuurlijk liever geen cent te veel voor diensten en producten. Uw smartphone kan daarbij helpen. 5 apps die verschillende aanbieders langs de meetlat leggen. 

• De goedkoopste benzinepomp
• Uit eten zonder kopzorgen
• Lekker gratis: hotspots


1) Goedkoopste benzine
Op de benzineprijs kunt u aardig besparen, vooral als u in zo'n slurper met bijbehorende benzinesilo rijdt. Maar waar zit die goedkope pomp dan? De prima app van Athlon Car Lease (iPhone/Android) vindt deze snel als u de postcode invult en de brandstofkeuze aanvinkt. Het aantal kilometers naar de betreffende pomp staat erbij. Athlon: "Doordat zo'n 126.000 leaserijders gemiddeld zo'n 2 keer per week tanken door heel Nederland, hebben wij recente brandstofprijzen van praktisch alle tankstations in Nederland." 


2) Dineren zonder risico
Voelde u ooit de behoefte om die chagrijnige ober en die belabberde opgebakken rat helemaal de grond in te schrijven? Dan heeft u waarschijnlijk niet van tevoren bijiens.nl gekeken hoe de zaak wordt gewaardeerd. Even checken via uw Android-app (binnenkort ook in de Apple Store) en u weet waar u eet.3) Hotte hotspots

Als u voortdurend mailtjes krijgt dat u bijna aan uw data-plafond zit, is het handig als er een (gratis) hotspot in de buurt is. Hotspotsvinden.nl is een handig initiatief om in kaart te brengen waar u met uw mobiele wifi-verbinding terecht kunt.

4) Een mp3-speler scoren

Cheapspotter heeft een iPhone applicatie die de prijzen van elektronicaproducten vergelijkt bij verschillende webwinkels. Het kan u aardig wat geld schelen. Wel jammer natuurlijk voor die servicegerichte middenstander die u net uitgebreid heeft staan inlichten over dat product.5) De ultieme meetlat

Zet deze site als bookmark in uw smartphone: www.snakewool.nl. Snakewool is een particulier initiatief, is onafhankelijk en vergelijkt vergelijkingssites met elkaar! Het is een heldere site met een veelheid aan thema's, van vergelijkingssites over inktcartridges tot notaristarieven. 

No comments:

Post a Comment