Wednesday, 18 July 2012

Design je eigen keuken online!

Übercool, Keukenkampioen biedt de mogelijkheid om online zelf je keuken samen te stellen. De mijne is al klaar, al heb ik geen idee hoe ze nou weten dat ik van die hoekdraaidoorkastjes wil hebben voor mijn nagelnieuwe pannenset. Ik kon elementen weghalen en toevoegen, maar ik kon niets ophangen. Maar toch handig zo'n design tool! Zo wordt een nieuwe keuken aanschaffen nog leuk ook. Hoewel ik natuurlijk weer allerlei zaken wil waar de developer geen rekening mee heeft gehouden. Maar toch, zwaar klantvriendelijk natuurlijk. Zo kun je vanuit je luie stoel (of bureau) ff een idee krijgen hoe je nieuwe keuken er uit gaat zien. Tot en met de met zonder handgrepen kastjes, het materiaal, de stijl aan toe! Ga naar http://www.online-designer.nl/keukenkampioen/, en ga vooral los!

No comments:

Post a Comment