Thursday, 2 August 2012

Toch handig als bijverdienste!Heb me net ingeschreven op miljonairsmodel.nl. Lekker nog meer affilijutten. Kijken wat het oplevert. Het verdienmodel ziet er iig erg voordelig uit! :-) Het % van de clickthru's is aantrekkelijk en verder hebben ze tal van vervolgopties om je helemaal suf te advertisen. Ben benieuwd wat het oplevert. Uiteraard dien je wel wat domeinnamen te linken met de affiliate url. Degenen die ik net kocht werken natuurlijk niet. Op een of andere manier zijn hosts en providers en registrars altijd vage onbereikbare  bedrijven waarbij techniek niet altijd werkt. Ik meteen mijn domeinnamen doorlinken....opgeslagen....enthousiast
uitproberen...helaas....can't find page....drama....moet ik zeker weer een week wachten tot mijn urls werken....kind of defeats the purpose of earning money fast and easy by use of affiliate programmes.... Maar daar kan miljonairsmodel.nl natuurlijk niets aan doen. Dus ik vestig mijn hoop op al hun mooie programma's en gulle percentages.

No comments:

Post a Comment